Braunijs ar iebiezinātā piena glazūru

Braunijs

Sastāvdaļas:

500 g tumšās šokolādes maisījums biskvītam “Mega Chocolate”

3 olas

80 g rapšu eļļa

110 g ūdens

Pagatavošana:

Tumšās šokolādes maisījumu sajauc ar olām, eļļu un vēsu ūdeni. Visu sajauc vienmērīgā masā virtuves kombainā un uz lēniem apgriezieniem – 30 sek., pēc tam 3-4 min. – uz ātriem apgriezieniem.

Gatavo mīklu lej trauciņos un cep 160C°, 15-20 min.

Dekorē ar iebiezinātā piena glazūru.

Iebiezinātā piena glazūra

Sastāvdaļas:

100 g vārīts karamelizēts piens ar cukuru

25 g Mayolis želēšanai

125 g ūdens

150 g baltās šokolādes čipsi

10 g karameļu mērce Mec3

Pagatavošana:

Mayolis sajauc ar vēsu ūdeni. Izkausē šokolādi un sajauc ar Mayolis, kas uzsildīts līdz 60-70C°.

Gatavai masai pievieno vārītu karamelizēto pienu un karameļu mērci, visu vienmērīgi sajauc kopā.

Glazē gatavos braunijus un dekorē ar glazētām avenēm.