Gurķu karpačo ar dārzeņiem, parmezāna siera un citronzāles mērci

Sastāvdaļas:

100 g “Bonduelle” saldēto dārzeņu maisījums “WOK China”

½ gurķis

Ēdamkarote čili piparu eļļa

Ēdamkarote olīveļļa

1 ķiploka daiviņa

1/6 tējkarote “I am the Spice” citronzāle

1/3 citrons

20 g parmezāna siers

“Im am the Spice” pipari

Dārzeņu maisījumu liek tvaika katlā un tvaicē 5 – 6 min., līdz dārzeņi kļūst kraukšķīgi. Uzkarsē pannu, pievieno čili un olīveļļu, sasmalcinātus ķiplokus un citronzāli. Cep vienu minūti. Pannā pievieno strēmelītēs sagrieztu gurķi un tvaicētos dārzeņus. Cep, līdz gatavs.

Dekorē ar parmezāna sieru. Pievieno citrona sulu, sāli un piparus pēc garšas.