Sastāvdaļas (10 porcijas):
20 gab. maršmelovi
5 gab Kressalāti – Koppert Cress Sechuan Button
40 g cukurs
Apelsīna miziņa
20 g apgrauzdētas melnās sezama sēkliņas
80 ml apelsīna sula
10 g ciete
400 g mellenes
Kressalāti – Koppert Cress Anise Blossom
Kressalāti – Koppert Cress Paztizz Tops
Kressalāti – Koppert Cress Zallotti Blossom
Pagatavošana:
Uz pannas apelsīnu sulā un cietē apcep mellenes.
Atsevišķi trauciņā sajauc kopā cukuru ar viena apelsīna miziņu un Sechuan button.
Kad pannā apelsīna sula jau sāk garot ārā, tajā iemērcē maršmelovu, kuru pēc tam apviļā pagatavotajā cukura masā un vienu galu iemērc melnajās sezama sēkliņās.
Uz šķīvja liec divus maršmelovus, pārlej ar apceptajām mellenēm un dekorē ar Koppert Cress Anise Blossom, Paztizz Tops un Zallotti Blossom.