Biskvīts
Sastāvdaļas:
150 g maisījums biskvīta mīklai Golden Biscuit
150 g kviešu milti
200 g cukurs
300 g olas
50 g ūdens
Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas liek traukā un puto 2 min., lēni un 4 min., ātri, līdz masas apjoms trīskāršojies un kļuvis krēmīgs. Gatavo masu smērē uz paplātes (40 x 60 cm), cep 180 C °, 8-10 min. Kad biskvīts atdzisis, ar kūkas formu izspiež 6 ripas 18 cm diametrā.
Krēms
Sastāvdaļas:
100 g cukurs
350 g ūdens vai piens
100 g maisījums kaltkrēmam Prestige
1000 g saldais krējums
50 g Mayolis krēms
30 g mango pasta
Pagatavošana:
Ūdeni vai pienu sajauc ar kaltkrēmu un puto līdz masa kļuvusi krēmīga. Masai pievieno saputotu saldo krējumu ar cukuru un mango pastu. Visu sajauc kopā.
Mayolis
Sastāvdaļas:
50 g mayolis krēms
100 g vēss ūdens
Pagatavošana:
Mayolis krēmu sajauc kopā ar ūdeni un uzsilta ūdens peldē aptuveni līdz 75 C. Pievieno jau sagatavotajam krēmam. Veido torti kūku formā no 2 kārtām biskvīta, starp kurām iesmērē gatavo krēmu.
Želeja
Sastāvdaļas:
50 g ūdens
240 g mango biezenis Ponthier
25 g Mayolis krēms
Pagatavošana:
Mango biezenim pievieno jau iepriekš sagatavotu Mayolis krēmu. Gatavo mango želeju pārlej jau iepriekš sagatavotajai kūkai. Dekorē ar augļiem vai ogām. Pārsmērē ar 90 g dekorželeju.
Kūku liek ledusskapī atdzesēties 2 – 3 h, lai želeja sastingtu. Kūku izņem no formas un malas dekorē ar biskvīta sasmalcinātām drumstalām.