Mango torte

Biskvīts

Sastāvdaļas:

150 g maisījums biskvīta mīklai Golden Biscuit

150 g kviešu milti

200 g cukurs

300 g olas

50 g ūdens

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas liek traukā un puto 2 min., lēni un 4 min., ātri, līdz masas apjoms trīskāršojies un kļuvis krēmīgs. Gatavo masu smērē uz paplātes (40 x 60 cm), cep 180 C °, 8-10 min. Kad biskvīts atdzisis, ar kūkas formu izspiež 6 ripas 18 cm diametrā.

Krēms

Sastāvdaļas:

100 g cukurs

350 g ūdens vai piens

100 g maisījums kaltkrēmam Prestige

1000 g saldais krējums

50 g Mayolis krēms

30 g mango pasta

Pagatavošana:

Ūdeni vai pienu sajauc ar kaltkrēmu un puto līdz masa kļuvusi krēmīga. Masai pievieno saputotu saldo krējumu ar cukuru un mango pastu. Visu sajauc kopā.

Mayolis

Sastāvdaļas:

50 g mayolis krēms

100 g vēss ūdens

Pagatavošana:

Mayolis krēmu sajauc kopā ar ūdeni un uzsilta ūdens peldē aptuveni līdz 75 C. Pievieno jau sagatavotajam krēmam. Veido torti kūku formā no 2 kārtām biskvīta, starp kurām iesmērē gatavo krēmu.

Želeja

Sastāvdaļas:

50 g ūdens

240 g mango biezenis Ponthier

25 g Mayolis krēms

Pagatavošana:

Mango biezenim pievieno jau iepriekš sagatavotu Mayolis krēmu. Gatavo mango želeju pārlej jau iepriekš sagatavotajai kūkai. Dekorē ar augļiem vai ogām. Pārsmērē ar 90 g dekorželeju.

Kūku liek ledusskapī atdzesēties 2 – 3 h, lai želeja sastingtu. Kūku izņem no formas un malas dekorē ar biskvīta sasmalcinātām drumstalām.