Tartars
Sastāvdaļas (10 porcijas):
20 gab. Koppert Cress Shiso Leaves
400 g tunzivs tartars (vai citas zivs tartars)
2 gab. laims
50 ml olīveļļa
5 g biešu pulveris
Sāls, kajēnas pipari
Pagatavošana:
Tunzivs tartaru, laimu, olīveļļu un biežu pulveri vienmērīgi sajauc kopā. Pēc garšas pievieno garšvielas.
Uz šķīvja liek Koppert Cress Shiso Leaves, kuras pilda ar gatavo tartaru. Dekorē ar melnajām sezama sēkliņām, Liita Cress un Limon Cress salātiem.
Atsina Cress eļļa
Sastāvdaļas:
80 ml olīveļļa
1 iepakojums Koppert Cress Atsina Cress
Pagatavošana:
Sastāvdaļas sablenderē.
Jūras fenheļa želeja
Sastāvdaļas:
1/4 iepakojums Koppert Cress Sea Fennel
1 gurķis
želatīns
Pagatavošana:
Kressalātus sablenderē ar gurķi un pievieno želatīnu.
Šķīvi papildina ar maizes standziņām, Atsina Cress eļļu un jūras fenheļa želeju.