Shiso tartars

Tartars

Sastāvdaļas (10 porcijas):

20 gab. Koppert Cress Shiso Leaves

400 g tunzivs tartars (vai citas zivs tartars)

2 gab. laims

50 ml olīveļļa

5 g biešu pulveris

Sāls, kajēnas pipari

Pagatavošana:

Tunzivs tartaru, laimu, olīveļļu un biežu pulveri vienmērīgi sajauc kopā. Pēc garšas pievieno garšvielas.

Uz šķīvja liek Koppert Cress Shiso Leaves, kuras pilda ar gatavo tartaru. Dekorē ar melnajām sezama sēkliņām, Liita Cress un Limon Cress salātiem.

Atsina Cress eļļa

Sastāvdaļas:

80 ml olīveļļa

1 iepakojums Koppert Cress Atsina Cress

Pagatavošana:

Sastāvdaļas sablenderē.

Jūras fenheļa želeja

Sastāvdaļas:

1/4 iepakojums Koppert Cress Sea Fennel

1 gurķis

želatīns

Pagatavošana:

Kressalātus sablenderē ar gurķi un pievieno želatīnu.

Šķīvi papildina ar maizes standziņām, Atsina Cress eļļu un jūras fenheļa želeju.