Sastāvdaļas (16 cm diametrā):
180 g sarkanās lēcas
100 g šokolāde
1 ēd.k. vīnogu eļļa
1 gab. ola
100 g biezpiens
20 g kakao
4 ēd.k. agaves sīrups
2 ēd.k. mandeļu milti
1 ēd.k. kafija
Pagatavošana:
Lēcas nomazgā un izvāri, līdz kļuvušas mīkstas. Ļauj mazliet atdzist, pievieno eļļu un ar rokas blenderi pagatavo biezeni.
Pievieno olu, biezpienu, kakao un mandeļu miltus. Masai pievieno saldinātāju pēc garšas, kafiju un vēlreiz sablenderē.
Cep 190 C aptuveni 45 min. Atdzesē uz restes.
Pārlej ar izkausētu šokolādi un dekorē ar ogām un ēdamajiem ziediem.