Šokolādes pīrāgs ar sarkanajām lēcām

Sastāvdaļas (16 cm diametrā):

180 g sarkanās lēcas

100 g šokolāde

1 ēd.k. vīnogu eļļa

1 gab. ola

100 g biezpiens

20 g kakao

4 ēd.k. agaves sīrups

2 ēd.k. mandeļu milti

1 ēd.k. kafija

Pagatavošana:

Lēcas nomazgā un izvāri, līdz kļuvušas mīkstas. Ļauj mazliet atdzist, pievieno eļļu un ar rokas blenderi pagatavo biezeni.

Pievieno olu, biezpienu, kakao un mandeļu miltus. Masai pievieno saldinātāju pēc garšas, kafiju un vēlreiz sablenderē.

Cep 190 C aptuveni 45 min. Atdzesē uz restes.

Pārlej ar izkausētu šokolādi un dekorē ar ogām un ēdamajiem ziediem.