Sudachi zefīri (Maršmelovi)

Sastāvdaļas:

500 g Sudachi biezenis Ponthier

750 g cukurs

pūdercukurs Dansukker, pēc vēlēšanās

60 g zelatīns Santa Maria

250 g inverta cukurs

250 g inverta cukurs

100 g ūdens

kukurūzas ciete, pēc vēlēšanās

citronskābe, pēc vēlēšanās

(Krāsots) pūdercukurs, pēc vēlēšanās

Pagatavošana:

Vāri biezeni ar cukuru un inverta cukuru (250g) līdz 110⁰ C. Noņem no plīts virsmas un masu iepildi miksera traukā, pievieno sagatavotu želatīnu un pārkaisa ar inverta cukuru (250g). Jauc vidējā ātrumā, līdz masa kļūst remdena. Izlīdzini uz silikona papīra. Masu atstāj istabas temperatūrā uz 12 stundām sastingt pirms sagriešanas pasniegšanai. Pārklāj ar pūdercukuru un kukurūzas cieti. Pēc vēlēšanās var pievienot citronskābi.