Sastāvdaļas:
400 g vistas fileja
20 g Santa Maria Chicken fond
20 g Santa Maria Grill oil
10 g Santa Maria Chicken seasoning no added salt
Pagatavošana:
Vistu sagriez strēmelītēs, iemarinē garšvielās un apcep eļļā uz pannas.
Sastāvdaļas:
100 g sarkanais pipars
100 g cukīni
200 g sīpoli
200 g burkāni
50 g ziedkāposts
500 g rīvēts siers
200 g salātu maisījums
20 g Santa Maria Fajita spice mix
10 gab. tortiļas
250 g Santa Maria Cheddar cheese sauce
Pagatavošana:
Dārzeņus sagriez strēmelītēs un apcep eļļā uz pannas. Pievieno Fajita spice mix.
Kad dārzeņi gandrīz gatavi, pievieno vistu, rīvētu sieru un sāli, piparus pēc garšas.
Cepamo formu iesmērē ar sviestu, liec iekšā tortiļu un izveido groziņu. Groziņu glazē ar siera mērci un liec iekšā apcepto vistu ar dārzeņiem.
Pārber ar rīvēto sieru un liec cepeškrāsnī cepties aptuveni 5-8 minūtes, 180-2000C grādos.
Groziņu pasniedz ar salātu maisījumu.