Sastāvdaļas:
800 g malta liellopa gaļa
30 g SANTA MARIA liellopa gaļas garšviela
25 g SANTA MARIA maltas gaļas garšviela
100 g SANTA MARIA BBQ mērce
Visu rūpīgi sajauc kopā un izveido neliela izmēra kotletes. Apcep pannā vai uz grila un apsmērē ar BBQ mērci.
250 g burkāni
250 g sīpoli
100 g paprika
100 g cukīni
SANTA MARIA dārza garšvielu maisījums
Dārzeņus sagriez strēmelītēs un apcep eļļā kopā ar garšvielu maisījumu.
50 g rukola
5 g SANTA MARIA franču augu maisījums
30 g eļļa
Rukolu sajauc ar eļļu un augu maisījumu
200 g sarīvēts siers
150 g SANTA MARIA Čedara siera mērce
10 gab. SANTA MARIA tortiļas
Tortiļu nosmērē ar Čedara siera mērci un divas reizes pārloki uz pusēm.
Sanākušas divas kabatiņas. Vienā kabatiņā liec gaļas kotleti ar sieru un otrā pagatavotos dārzeņus. Pannā vai uz grila apcep tortiļas burgerus.
Kad gatavs, liec iekšā svaigos salātus.